Våre tjenester

Om ossKontakt oss

Våre elektrikertjenester

Her er bare noen av tjenestene vi tilbyr. Listen er ikke uttømmende, så ta gjerne kontakt for andre oppdrag

El-sjekk

Er det lenge siden du har hatt en el-sjekk av boligen din, så er det ikke noe å vente med. Eier av boligen har det fulle og hele ansvaret for at det elektriske anlegget er i orden.

Les mer

Z

Elbilladere

Har du elbil, eller ønsker å kjøpe, men mangler elbillader hjemme? Vi har god erfaring med elbilladdere fra Easee og Zaptec. Vi tar også større oppdrag for parkeringskjellere og offentlige parkeringsplasser.

Kontakt oss

Z

Smarthus

Framtiden er nå, og det er mulig å styre alt fra ytterdøra til gardinene trådløst fra smarttelefonen. Spør oss om smarte smarthusløsninger – Livet kan plutselig bli litt enklere.

Kontakt oss

Z

Internkontroll

De færreste bedrifter har personell med kompetanse til å gjennomføre profesjonell internkontroll av det elektriske anlegget selv. Spør oss, vi kan hjelpe til med dette.

Kontakt oss

Z

Bytte sikringsskap

Om du har defekte eller gamle sikringer, kan dette i verste fall føre til en brann. Med et nytt sikringsskap får du både jordfeilbryter og overspenningsvern, og brannsikkerheten økes betraktelig.

Kontakt oss

Z

Komfyrvakt

Det er ikke mye som skal til før man tørrkoker en kjele på kokeplaten. Komfyrvakt er en ekstra sikkerhet på kjøkkenet. Dette kan vi skaffe for deg.

Kontakt oss

Z

El-installasjoner

Skal du bygge nytt hus eller bygge på huset ditt, så tar vi gjerne jobben med prosjektering og installering av det elektriske anlegget. Vi tar også småjobber som montering av lamper, stikkontakter og downlights.

Kontakt oss

Z

Porttelefonanlegg

Trenger dere porttelefon/callinganlegg til blokka eller arbeidsplassen? VI tilbyr fleksible og brukervennlige løsninger, både med og uten video.

Kontakt oss

Z

Brannalarmanlegg

Enten du bor i enebolig, rekkehus eller blokk, så er brannsikring veldig viktig. En ekstra sikkerhet for borettslag og sameier er å ha et felles brannvarslingsanlegg, som varsler alle, om det skulle brenne i en av enhetene.

Kontakt oss

Z

Gulvvarme

Det er ikke så behagelig med iskaldt gulv. Og med varmekabler i gulvet trenger du aldri å fryse på tærne hjemme igjen. Kontakt oss for å varme opp gulvet.

Kontakt oss

Z

Varmekabler i takrenner

Med varmekabler i takrenna kan du forhindre snø- og isklumper som kan være farlige hvis de skulle treffe noen når de faller ned fra taket. Ta kontakt for løsning på dette.

Kontakt oss

Z

Tilsynsrapport

Vi kan ordne tilsynsrapporter fra Elvia eller det lokale el-tilsynet. Ta kontakt med oss i dag.

Kontakt oss

Lillestrøm Elektro AS er registrert elektroinstallatør hos Direktoratet for Samfunnssikkerhet og Beredskap (DSB) og vi er godkjent opplæringsbedrift tilknyttet opplæringskontoret for Elektrofag, avdeling Romerike.

Vi er fullt registrert og godkjent leverandør i StartBank.